2018-06-18 05:43:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ma nem lehet befolyásolni Önt

Napi horoszkóp június 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Vénusz az ön ötödik sorsterületén tartózkodik, egy oppozíciót alkotva Marssal. Ez azt jelent ön ma fogékony a flörtre, hajlamos most csak a szépet látni, szívesen tesz fel mindent egy lapra. Hajlamos a mértéktelen túlzásokra.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ösztönösen keresi a lelki védettséget és meghittséget, ezért otthon is törekszik a békére. Harmonikusabb a kapcsolata másokkal ma, mint általában. Ilyenkor nagy kísértés a mértéktelen evés-ivás, ami nem tenne jót emésztésének.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma vidám, harmonikus légkört tud teremteni maga körül, viccelődő, optimista és bájos kisugárzása van. Számos kapcsolatot ápol és nagyon jó viszonyban van a testvéreivel. Ma jól ért a konfliktusok elsimításához és a közvetítéshez.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ösztönösen törekszik a birtoklásra és az állandóságra, ma lehet is valamilyen ezirányú lehetősége. Önértékelését nagyban segíti, ha ma sokan elismerik ügyességét. Kiváló pénzügyi tárgyalásokat bonyolíthat le.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Vénusz ma önt rendkívül szerethetővé és szeretetteljessé teszi. Vonzó megjelenésű, és barátságos hangulatban van. Ma hasznára válna egy kis pihenés, ha hívják, menjen vendégeskedni. Ha nem akad meghívása, akkor egy koncert is kellemes időtöltésnek bizonyul.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma roppant segítőkész hangulatban van, szívesen segít a rászorultakon. A baráti társaságában is nagy az összhang, teljesen egymásra tudnak hangolódni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Csapatmunkára alkalmas időszak, minden jól és barátian alakul. Ösztönösen jól érzi a mai napon, hogy kihez kerülhet egy kicsit közelebb, és ki az, aki a későbbiekben a segítségére lehet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az ön erőssége egyébként is olyan, mint a házőrző kutyáé, éber és mindig kész a harcra, ha meg kell védeni családját vagy otthonát. Előfordulhat, hogy ma nincs hangulatban, elcsigázottnak érzi magát vagy egy kissé ideges. Kösse le magát nehéz fizikai munkával, esetleg a kertészkedjen, ha van rá lehetősége.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma az ön fegyvere a szó, mint a kardot, úgy forgatja, ügyesen támad, vagy hárít vele. Helyzetfelismerése kitűnő, képes különböző szemszögből, reálisan, világosan látni a szituációkat. Éles értelemmel van ma megáldva, az ellenvéleményt nem tűri és a kudarc lehetősége fel sem merül.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Imád realitásokban gondolkodni, a meglévőre építeni. Elismertségre törekszik, kifejezetten megnyugtató érzéssel tölti el az a tudat, hogy szakmai tanácsadásra ma éppen önt keresték meg. Tud ütközni másokkal: kedves, de célját nem téveszti szeme elől.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nagyon érdekes ön azon képessége, ahogy ma a beszélgetések során megtalálja a kimondott szavak közt azt a hajszálrepedésnyi hibát, amit ön pillanatok alatt réssé, sőt szakadékká képes tágítani... A mai napon fáradhatatlan, alig végzett terve kivitelezésével, máris kezdi a következőt.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma nem lehet befolyásolni önt! Ha mégis megpróbálja valaki, egy kígyó ügyes hajlékonyságával képes az elől kitérni. Optimistán, bátran harcol a magasabb célokért, de ha valaki a saját előnyére akarja kihasználni az ön segítségadását, akkor határozottan hátralép.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: